Upute za izlaganje na kongresu za sestre

Upute za Kratko usmeno priopćenje

Molimo Vas pripremite Power Point prezentaciju u ukupnom trajanju od 10 minuta. Nakon svakog seta predavanja održat će se Rasprava od predviđenih 15 min.

Od iznimne je važnosti da poštujete dodijeljeno vrijeme izlaganja budući će radno predsjedništvo prekidati izlaganja duža od predviđenih 10 minuta.

Točno vrijeme Vašeg izlaganja bit će objavljeno na web-stranici kongresa kada bude dovršen konačan program Kongresa, a obavijest ćete dobiti pravovremeno i na Vašu e-mail adresu.

Power Point prezentaciju donesite na USB stick-u i predajte ga za to odgovornoj osobi – tehničaru u dvorani najkasnije 30 minuta prije početka programa Kongresa u kojem je Vaše kratko usmeno izlaganje.

Upravni Odbor Hrvatskog pedijatrijskog društva, HLZ-a je sve zaprimljene sažetke poslao na lekturu budući da će biti objavljeni u suplementu Paediatria Croatica. Nakon završene lekture, bit će Vam poslan Vaš sažetak s unesenim ispravcima te Vas molimo da u pripremi izlaganja koristite taj ispravljeni tekst.

Upute za E-poster prezentaciju

Molimo Vas da za E-poster prezentaciju pripremite 1 slajd, rezolucije 16:9 (U Power Point-u je ovo postavljeno kao default veličina slide-a za widescreen format monitora. U hrvatskoj verziji PowerPointa možete provjeriti u izborniku: Design pod slide size/Dizajn pod Veličina slajda) spremljenih u .pptx ili .pdf formatu. Za predstavljanje ćete imati 3 minute te dodatne 2 minute za pitanja i raspravu.

Od iznimne je važnosti da poštujete dodijeljeno vrijeme izlaganja budući će radno predsjedništvo prekidati izlaganja duža od predviđene 4 minute.

Svaki poster mora biti spremljen pod prezimenom predstavljača E-postera.

Upravni Odbor Hrvatskog pedijatrijskog društva, HLZ-a je sve zaprimljene sažetke poslao na lekturu budući da će biti objavljeni u suplementu Paediatria Croatica. Nakon završene lekture, bit će Vam poslan Vaš sažetak s unesenim ispravcima te Vas molimo da u pripremi E-postera koristite taj ispravljeni tekst.

Svoj E-poster molimo pošaljite najkasnije do 05.10. na mail adresu adrian@convetuscredo.hr.