Smještaj

HOTEL IVAN****+ Popunjeno!

Da li vas privlači klasični i elegantni tip hotela? Amadria Park Ivan skrojen je po vašoj mjeri, te vam pomaže u spajanju poslovnog i privatnog – na mediteranski način.

Uživajte u potpunoj povezanosti sa vašom tehnologijom. Poslovni putnici imaju lak i brz pristup Konvencijskom Centru Šibenik koji se nalazi uz sam hotel, a s njim ga povezuje naša Shopping ulica. Ulica u kojoj možete razgledati i kupiti proizvode svjetskih premium brandova.

Jednokrevetna soba po osobi – 820,00 kn
Dvokrevetna soba po osobi – 612,00 kn

HOTEL JURE****+

Ukoliko sami postavljate trendove i putujete sa stilom naš moderni Hotel Jure****+ definitivno će pridobiti vašu pažnju. U potpunosti redizajniran i preuređen, ovaj stislki hotel mjesto je na kojem možete očekivati čistu zabava i užitak tokom svojih putovanja.

Stvarajte nove priče i iskustva s putovanja, a da pritom održavate korak s važnim zbivanjima u svijetu. Imate bazu iz koje se upuštate u istraživanje i mogućnost odabira svojih aktivnosti.

Jednokrevetna soba po osobi – 820,00 kn
Dvokrevetna soba po osobi – 612,00 kn

HOTEL JAKOV****

U potpunosti moderan i nov, Hotel Jakov je sofisticirano, a ujedno opuštajuće mjesto za vaš boravak u Solaris Beach Resortu. Pametno dizajnirani hotel dosjetljivo kombinira prostor i funkcionalnost za udobnost vaših najmilijih u svakoj od 326 soba.

Jednokrevetna soba – 595,00 kn
Dvokrevetna soba po osobi – 455,00 kn