Amadria park

Hotel Ivan****+

Da li vas privlači klasični i elegantni tip hotela? Amadria Park Ivan skrojen je po vašoj mjeri, te vam pomaže u spajanju poslovnog i privatnog – na mediteranski način.
Uživajte u potpunoj povezanosti s vašom tehnologijom. Poslovni putnici imaju lak i brz pristup Konvencijskom Centru Šibenik koji se nalazi uz sam hotel.

Bilo da odsjedate iz poslovnih razloga ili ste ovdje isključivo radi odmora, uvijek možete pronaći vremena da se dodatno opustite.

Hotel Jure****+

Ukoliko sami postavljate trendove i putujete sa stilom naš moderni Hotel Jure****+ definitivno će pridobiti vašu pažnju. U potpunosti redizajniran i preuređen, ovaj stilski hotel mjesto je na kojem možete očekivati čistu zabava i užitak tijekom svojih putovanja.

Stvarajte nove priče i iskustva s putovanja, a da pritom održavate korak s važnim zbivanjima u svijetu. Imate bazu iz koje se upuštate u istraživanje i mogućnost odabira svojih aktivnosti. Odlučite li se na istraživanje ili na cjelodnevni odmor, izbor je samo vaš.

Osjećajte se kao kod kuće s našim inovativnim prostorima koji potiču dobro raspoloženje.

Amadria Park Jakov****

U potpunosti moderan i nov. Upoznajte naš najnoviji hotel s četiri zvjezdice – Amadria Park Jakov. Pametno dizajnirani hotel dosjetljivo kombinira prostor i funkcionalnost za udobnost vaših najmilijih u svakoj od naših 326 soba.

Pametan i moderan dizajn Amadria Park Jakova osim obiteljskih, spreman je uskočiti i za potrebe poslovnih ljudi tijekom njihovog boravka u kongresnoj sezoni.